Nitrianska komunitná nadácia vyhlasuje výzvu na predkladanie žiadostí o grant v rámci grantového programu Reydel pre Nitru 2016. Termín uzávierky je 29. marca 2016.

Reydel podporuje nitriansky okres už po druhý raz

Firma Reydel Automotive si pri Nitrianskej komunitnej nadácii založila svoj vlastný fond. Grantový program bol po prvýkrát spustený v roku 2015, kedy spoločnosť podporila 11 verejnoprospešných projektov sumou 12 570 €. (Informácie o nich nájdete TU.) Podporené boli projekty z oblasti kultúry, zdravia a životného prostredia. „Cieľom nášho fondu je podporovať proaktívnych, sociálne zmýšľajúcich ľudí a podať im pomocnú ruku pri realizácii ich výborných nápadov,“ hovorí Ing. Jana Bogyóová, riaditeľka závodu.

Úspešní žiadatelia môžu získať až 2 250 €

V rámci grantového programu Reydel pre Nitru môžu byť podporené projekty zamerané na ochranu fyzického či duševného zdravia, uchovávanie kultúrnych hodnôt ako aj tvorbu priaznivého životného prostredia. Prihlásené projekty budú posudzované podľa nasledovných kritérií: prospešnosť a dlhodobý prínos pre komunitu, nápaditosť, presne stanovené ciele či miera zapojenia dobrovoľníkov. Maximálna výška príspevku na jeden projekt je 2 250 €.

Potrebujete pomoc pri realizácii Vašich nápadov?

Nitrianska komunitná nadácia zabezpečuje pre žiadateľov odborné poradenstvo. Všetky projekty musia byť pred odovzdaním konzultované, čím sa predchádza niektorým formálnym či obsahovým nedostatkom a šance na získanie grantu sa zvyšujú. Konzultácie v tomto programe prebiehajú do 24. marca 2016.

Pre viac informácií sledujte webové stránky alebo facebook Nitrianskej komunitnej nadácie. Termín uzávierky grantového programu Reydel pre Nitru je 29.3.2016.



Zdroj: NKN