Reťazec spustil novú službu Tesco Zásielka, ktorá prináša online nákupy do nových lokalít, a to formou balíčka základných trvanlivých potravín a hygienických produktov.

Zákazníci môžu vďaka Tesco Zásielke zostať v bezpečí domova a objednať si balíček základných trvanlivých potravín a drogérie. Kuriér následne doručí produkty priamo k dverám zákazníka.

„Tesco Zásielka je určená predovšetkým tým ľuďom, pre ktorých je aktuálne komplikované ísť do obchodu a nakúpiť si potraviny. Tešíme sa, že môžeme našim zákazníkom ponúknuť takúto malú pomoc navyše a uľahčiť tak ich každodenný život. Uvedomujeme si našu zodpovednú úlohu v aktuálnej mimoriadnej situácii a naši kolegovia v obchodoch, online službách a celom dodávateľskom reťazci vyvíjajú maximálne úsilie, aby sme prinášali potraviny rodinám a jednotlivcom naprieč celým Slovenskom,“ uviedol Martin Kuruc, výkonný riaditeľ Tesca na Slovensku.

Tesco Zásielka pozostáva z vopred pripraveného balenia 24 trvanlivých potravín a základnej drogérie. Balíček doručí zákazníkom kuriér najneskôr do troch pracovných dní od vytvorenia objednávky. Zákazníci nájdu vo svojej zásielke napríklad cestoviny, strukoviny, konzervy, múku, trvanlivé mlieko, paštétu, kávu, sušienky či hygienické potreby.

Obsah každého balenia je zostavený tak, aby zaistil jednej až dvom osobám základné potraviny a ďalšie potreby na celý týždeň. Jedna zásielka stojí 34,90 eura vrátane dopravy.

Aby sa potrebné výrobky dostali k zákazníkom čo najskôr, každé balenie obsahuje jednotné množstvo a druh produktov, ktoré nie je možné meniť. Tesco Zásielku si môžu zákazníci objednať online na webovej stránke Tesca alebo prostredníctvom mobilnej aplikácie. Zákazník si môže objednať jednu zásielku počas jedného dňa.

Tesco Zásielka je novinkou, ktorá doplní existujúcu službu Tesco Online nákupy dostupnú pre takmer dva milióny zákazníkov na Slovensku. Tesco počas apríla postupne zvyšuje dostupnosť Online nákupov. Počet časových úsekov, ktoré si môže zákazník vybrať na dodanie svojho nákupu, sa celkovo zvýši zhruba o 40 percent.