Podľa vyjadrenia organizátora prišlo k presunutiu termínu koncertu pre problémy s elektrikou v ŠH Olympia. Podľa technikov tam bolo ohrozenie života a výpadok prúdu na aparatúre.
Druhá hala už nevedela zmeniť program.


Náhradný koncert sa odohrá v Mestskej hale na Klokočine. O termíne vás budeme ešte informovať.


Kedy: Piatok, 17.12.2010
Kde: Športová hala Olympia
Cena: od 18,- Eur

Sopráno lady, „hlas Fínska“, Tarja Turunen, ktorá si aj po odchode z NIGHTWISH svoju celosvetovú kariéru úspešne buduje dokopy už viac ako desať rokov, vyráža na svoje najambicióznejšie turné. K novému albumu „What Lies Beneath“ - a už trom singlom a klipovkám I Feel Immortal, Falling Awake a najaktuálnejším Until My Last Breath. Album , podotýkame, vyšiel iba v auguste a už sa mu darí v mnohých krajinách. Za tých pár dní, čo je What Lies Beneath dostupné v takmer všetkých krajinách, ktoré Universal Music a jeho divízie pokrývajú, sa albumu vedie mimoriadne dobre.

Aparát ktorý bude niesť svetlá a zvuk, bude uložený až v piatich kamiónoch. Len otočných svetelných hláv bude minimálne 60 !!! Šírka celej vonkajšej rampy bude 25 metrov, pretože nosné rampy budú až dve. Spodná bude niesť 5 nosných trusov na ktorých bude len svetelná technika.

Náplňou koncertu budú nové skladby, výber z predošlého albumu My Winter Storm a samozrejme to najlepšie od Nightwish! Bonusmi pravdepodobne budú aj skladby od Alice Coopera – Poison, alebo skladbu The Good Die Young (duet Tarja/Scorpions na ich poslednom albume Sting in Tail). Metalová kráľovná pokračuje v svojej spanilej jazde naďalej a jej Vianočné koncerty na Slovensku budú toho jasným dôkazom. Vďaka tomu, že Tarja pokračuje v tom, za čím si stojí, je to stále fanúšikmi milovaná a zbožňovaná osoba.

Video



Plagát Tarja Turunen Nitra

Zdroj: Nitralive.sk, www.epg.sk, www.www.tarjaturunen.com
Foto: internet