Súboj regiónov organizuje telekomunikačný operátor SWAN a prebieha na Facebooku SWAN MULTIMEDIA od 22.júla do 21.septembra 2013


Nitra je najstarším mestom na Slovensku a v minulosti bola známa ako honosné sídlo panovníkov. V moderných dejinách po nej bola dokonca pomenovaná planétka v ďalekom vesmíre. Dokážu jej obyvatelia opäť priniesť slávu, tentoraz prostredníctvom technológií?

Nitrania môžu byť na naše mesto právom hrdí. V minulosti sa Nitra vždy spájala s tými najvýznamnejšími historickými udalosťami. V 21. storočí však je práve na nás, aby sme ukázali, že je Nitra pripravená aj na budúcnosť, ktorej vládnu technológie.

Nitra by ani dnes nemala zapadnúť medzi šedý priemer. Už v dávnych dobách patrila medzi najrozvinutejšie mestá na Slovensku a teraz prišiel čas ukázať, že to platí dodnes. Ukážme, že je pre nás internet druhým domovom a že pojmy smartfón, smart TV či VoIP nám nie sú cudzie. Dokážeme to v konkurencii zvyšku Slovenska?

Silu na to nepochybne máme. Dnešná Nitra je plná mladých ľudí, ktorí tu študujú či pracujú a dennodenne tak využívajú moderné technologické vychytávky. Určite sa medzi nami nájde aj množstvo tých, pre ktorých je technika koníčkom, a ktorí o všetkých hi-tech hračkách vedia oveľa skôr, ako vôbec prídu na trh.

Nitra už neraz zažila časy najväčšej slávy, poďme ju teraz opäť dostať na vrchol v súboji proti zvyšku Slovenska. Tentoraz budeme bojovať našimi technologickými znalosťami.

Sláva pre Nitru a iPad mini pre Nitrana

Len nedávno sa začal technologický Súboj regiónov, v ktorom pre Nitru môžeme vybojovať post technologického lídra na Slovensku. Šanca na výhru je stále vysoká, takže práve vďaka nám môže Nitra opäť získať miesto na výslní.

Ak sa nám to podarí a Nitra v Súboji regiónov zvíťazí, jeden z nás dostane šancu vyhrať aktraktívny iPad mini. Zapojme do súťaže čo najviac priateľov a známych z Nitry, aby táto skvelá výhra putovala práve sem. Pripravené sú tiež ďalšie vecné ceny.

Súboj regiónov organizuje telekomunikačný operátor SWAN a prebieha na Facebooku SWAN MULTIMEDIA od 22.júla do 21.septembra 2013. Zapojiť sa teda jednoducho môže každý Nitran, ktorý chce pre seba a svoje mesto získať cenné prvenstvo.


Zdroj: PR článok