V pondelok 6. júna 2016 oslavujeme 10. výročie vzniku projektu Nitralive.sk. Pri tejto príležitosti som si dovolil napísať nejaký ten "príhovor" :-)

V prvom rade veľká vďaka všetkým čitateľom a hlavne tým skalným - niekoľko z nich nás pozná osobne a sledujú nás už tiež pekných 10 rokov. Vďaka tým čo nás podporujú a fandia, vďaka partnerom za spoluprácu. Ďakujem tiež kolegom - tímu Nitralive.sk a v neposlednom rade rodine a najbližším, ktorí trpia tento "koníček".

Začiatky

Projekt Nitralive začínal ako diskusné fórum - veľmi obľúbené a doslova žilo. Dnes je fórum navštevované podstatne menej, nahradili ho diskusie v článkoch. V prvom rade sme sa zameriavali na výstavbu a všetko čo sa v Nitre dialo v súvislosti s rozvojom. Zachytili sme napríklad výstavbu Baumaxu, MAXu, Mlynov, City Parku, Centro Nitra. V Mlynoch sme boli niekoľkokrát na stavbe. Podrobne sme sledovali a boli viac krát na stavbe R1 PR1BINA - "južný obchvat Nitry". Prinášali sme aj fotografie z podujatí a slávností v Nitre.

Naše vízie a ciele

V podstate od vzniku portálu sme plánovali zakúpenie webkamery, to sa nám podarilo až koncom minulého roka. Naša prvá webkamera je ako vieme umiestnená na Pyramíde. V pláne sú ďaľšie webky - záleží od financií a možnosti umiestnenia. Dlho sme snívali o drone - prvý pokus nám nevyšiel celkom podľa predstáv, druhý už vyšiel lepšie a pomocou dronu sme zachytili viaceré kvalitné fotografie a videá. Nájdete ich na našom Youtube kanáli. Chceme sa stále zlepšovať a prinášať novinky, aby sa mali čím iné weby inšpirovať :-)

Takto vyzeral portál v roku 2006

Počet priemerných denných unikátnych návštev: neznámy, odhadom 20 :)

Popis

Vzhľad stránky v roku 2007

Počet priemerných denných unikátnych návštev: neznámy, odhadom 80 :)

Popis

Vzhľad stránky v roku 2008

Počet priemerných denných unikátnych návštev: neznámy, odhadom 200 :)

V apríli 2007 malo fórum 1000 príspevkov, 24. decembra 2008 to už bolo 10 000.

Popis

Vzhľad stránky v roku 2009

Popis

Rok 2010/2011

Redizajn webu - júl 2010. Fórum prešlo transformáciou na iný systém.

Popis Popis Popis

Aktuálny dizajn - od novembra 2013


Budeme radi ak nám dole v diskusii pod článkom necháte komentár, postreh, návrh na zlepšie, kritiku...

Facebook: Nitralive.sk
Youtube: Nitralive
Twitter: @nitralive

email: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.