Majstrovstvá sveta v hokeji 2011 sa ako všetci dobre vieme konajú na Slovensku. Ľudia a mestá žijú hokejom nielen v Bratislave a Košiciach. Smutné je, že v Nitre sa (opäť raz) nič nedeje. Na stránke Hokejportal.sk sa objavila informácia, že v Nitre bude na Svätoplukovom námestí veľkoplošná obrazovka a sprievodný program. Zaťiaľ sa však nič nedeje a zrejme sa ani nič diať nebude.

Pozerať hokej môžu Nitrančania okrem podnikov aj v nákupných centrách. V Galérii Mlyny premietajú hokej kaviarne a to konkrétne kaviareň Angels na prízemí Galérie MLYNY, Lounge Caffe&Bar na 1. poschodí Galérie MLYNY a kaviareň World Game na 2. poschodí Galérie MLYNY. V OC Centro Nitra je v novej časti blízko výťahu umiestnená "hokejová zóna" s obrazovkou a možnosťou hrať videohry. Okrem tejto zóny je ešte možné pozerať hokej v kaviarni Music a Cafe a tiež v COFFESHOPe.

Z mesta nám odpísali citujem: "Mesto Nitra počas tohto roku z dôvodu finančnej náročnosti projektu nebude realizovať priame prenosy zo 75. ročníka MS v hokeji, ktoré sa tento rok konajú na Slovensku".

Okrem Svätoplukovho námestia by sme si vedeli predstaviť premietanie zápasov napríklad na Amfiteátri, ktorý má kapacitu 15 000 ľudí a kde by to určite stálo za to. Nevýhodou je potreba pekného počasia.

Máte viac informácií ako my? Dajte nám vedieť na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.