Starú cyklotrasu/chodník pri novom cyklomoste na pravom brehu rieky Nitra dnes otvorili. Pracovníci odviezli preč všetko oplotenie. Cyklomost zostáva zavretý. Nový úsek cyklotrasy dnes tiež otvorili. Video z prejazdu nájdete na konci článku.

Momentálne bolo začaté kolaudačné konanie. "Prebieha kolaudácia hlavného objektu, čiže lávky, potom ostane ešte objekt verejné osvetlenia, ktoré sa bude konať následne", potvrdil mi dnes hovorca Nitry Tomáš Holúbek.

Predpoklad je, že po tejto kolaudácii bude uvoľnená cyklolávka, ktorá sa naviaže na cyklotrasy a bude sprístupnená verejnosti, to znamená, že prechodné obdobie by tam už byť nemalo.

Termín otvorenia zatiaľ nie je známy. O slávnostnom otvorení budeme včas informovať.

Stará cyklotrasa pri novom cyklomoste otvorená, most a novú cyklotrasu kolaudujú Stará cyklotrasa pri novom cyklomoste otvorená, most a novú cyklotrasu kolaudujú Stará cyklotrasa pri novom cyklomoste otvorená, most a novú cyklotrasu kolaudujú Stará cyklotrasa pri novom cyklomoste otvorená, most a novú cyklotrasu kolaudujú Stará cyklotrasa pri novom cyklomoste otvorená, most a novú cyklotrasu kolaudujú Stará cyklotrasa pri novom cyklomoste otvorená, most a novú cyklotrasu kolaudujú Stará cyklotrasa pri novom cyklomoste otvorená, most a novú cyklotrasu kolaudujú Stará cyklotrasa pri novom cyklomoste otvorená, most a novú cyklotrasu kolaudujú Stará cyklotrasa pri novom cyklomoste otvorená, most a novú cyklotrasu kolaudujú Stará cyklotrasa pri novom cyklomoste otvorená, most a novú cyklotrasu kolaudujú Stará cyklotrasa pri novom cyklomoste otvorená, most a novú cyklotrasu kolaudujú Stará cyklotrasa pri novom cyklomoste otvorená, most a novú cyklotrasu kolaudujú

Video



Zdroj: Nitralive.sk