Zrekonštruovaný obchodný dom Tesco pod novým názvom OD PRIOR Nitra otvára v piatok 25. júna 2021 o 8:00 hod.

Pripravený bude sprievodný program, ktorý začne o 12:00 hod. Pre deti budú pripravené hry, maľovanie na tvár, tvorivé dielne, bude možné si vlastnoručne vyrobiť odznak s logom OD PRIOR NITRA, príde i kúzelník Talostan. Program bude trvať približne do 16:00 hod.

Supermarket Tesco Nitra mal dnes slávnostné otvorenie svojej 154. predajne, pre verejnosť však otvára až v piatok o 8:00 hod. Dnes išlo len o symbolickú slávnosť pri príležitosti 25. výročia Tesco na Slovensku. Prvý hypermarket otvorilo Tesco na Slovensku práve v Nitre v roku 1999. Príbeh Tesca sa začal na Slovensku písať v roku 1996, keď kúpilo sieť siedmich obchodných domov vrátane jedného v Nitre.

Za 25 rokov Tesco na Slovensku otvorilo 154 predajní rozličných formátov, 5 nákupných centier OC Galéria, 3 distribučné centrá a 18 čerpacích staníc. Súčasťou skupiny Tesco je dnes už aj 6 obchodov Žabka na západnom Slovensku, ktoré prinášajú rýchly nákup pre každého.

Otvorením novej predajne Tesca v Nitre reťazec potvrdzuje záväzok voči zákazníkom v regióne a meste, kde Tesco naďalej prevádzkuje i obľúbený hypermarket. Aj v novom supermarkete Prior Nitra sú pritom samozrejmosťou inovácie Tesca ako nákup so Scan&Shop – vďaka aplikácii v smartfóne – či samoobslužné pokladne.

„Nový supermarket Tesco v OD Nitra na rozlohe takmer 1 300 m2 ponúkne zákazníkom široký sortiment 12-tisíc výrobkov. Ide o čerstvé a trvanlivé potraviny i ďalšie produkty, a to vrátane výrobkov našej vlastnej značky či napríklad rozšíreného sortimentu alternatívnych potravín, teda pre ľudí so špeciálnymi výživovými potrebami. Nitrania sú takpovediac historicky zvyknutí na predajňu Tesco v tomto obchodnom dome, a preto veríme, že sa k nám radi opäť vrátia do nových moderných priestorov,“ uviedol M. Kuruc z Tesca. Novootvorená predajňa prináša pracovnú príležitosť pre 20 kolegov Tesca, pričom reťazec tento rok vytvorí celkovo 200 nových pracovných miest.

TESCO bude otvorené od pondelka do piatka od 6.00 hod. do 21.00 hod., v nedeľu od 7.00 do 21.00 hod. Zákazníci môžu zadarmo parkovať na vonkajších parkovacích terasách obchodného domu.

Tesco pri všetkých aktivitách myslí na ochranu prírodných zdrojov a vytrvalo pokračuje v napĺňaní záväzkov v oblasti trvalej udržateľnosti. Svoj zodpovedný prístup Tesco potvrdzuje aj v obchodnom dome v Nitre, kde reťazec spúšťa už druhý zberný automat na vrátenie PET fliaš a plechoviek na Slovensku. Zberný automat spúšťa reťazec v predstihu pred zavedením povinného zálohovania PET fliaš a plechoviek od januára 2022. Navyše, vďaka tomuto projektu Tesco prispeje na revitalizáciu zelene v Nitre.


Decathlon otvára 9. júla.


Aktualizovaný zoznam obchodov/prevádzok v zrekonštruovanom obchodom dome OD Tesco.

Potraviny Tesco, prízemie
Decathlon - športové potreby, 1. poschodie otvára 9.7.
Pepco
Dr. Max lekáreň
KiK
Flamengo - kvetinárstvo
Kaviareň
Ázijské bistro
Nechtové štúdio
Predajňa tlače a tabakových výrobkov
Mäsiarstvo Fabuš
Ylang - Asian restaurant & wok bar


Parkovanie

96 parkovacích miest, parkovanie bude zadarmo.


Otvorenie supermarketu Tesco v OD Prior Nitra, 24. júna 2021

Tesco Nitra, otvorenie Tesco Nitra, otvorenie Tesco Nitra, otvorenie Tesco Nitra, otvorenie Tesco Nitra, otvorenie Tesco Nitra, otvorenie Tesco Nitra, otvorenie Tesco Nitra, otvorenie Tesco Nitra, otvorenie Tesco Nitra, otvorenie Tesco Nitra, otvorenie Tesco Nitra, otvorenie Tesco Nitra, otvorenie Tesco Nitra, otvorenie Tesco Nitra, otvorenie Tesco Nitra, otvorenie Tesco Nitra, otvorenie Tesco Nitra, otvorenie Tesco Nitra, otvorenie Tesco Nitra, otvorenie Tesco Nitra, otvorenie Tesco Nitra, otvorenie Tesco Nitra, otvorenie Tesco Nitra, otvorenie Tesco Nitra, otvorenie Tesco Nitra, otvorenie Tesco Nitra, otvorenie


Stav dňa 22. júna 2021

OD Prior Nitra, rekonštrukcia OD Prior Nitra, rekonštrukcia OD Prior Nitra, rekonštrukcia OD Prior Nitra, rekonštrukcia OD Prior Nitra, rekonštrukcia OD Prior Nitra, rekonštrukcia OD Prior Nitra, rekonštrukcia OD Prior Nitra, rekonštrukcia OD Prior Nitra, rekonštrukcia OD Prior Nitra, rekonštrukcia



Zdroj: Nitralive.sk, SIRS, foto Nitralive.sk, Peter Letko