Budúce nákupné centrum / bytový komplex Promenada living park má finálne vizualizácie. Webstránka a kampaň s informáciami budú zverejnené najbližšie týždne.

Ako môžete vidieť na vizualizáciách, cyklotrasa bude trasovaná popri objekte, jej šírka bude 3m a bude osvetlená. Chodník / promenáda sa bude nachádzať pri rieke. Ako ste sa už mohli dočítať v článku Promenada living park Nitra: aktuálne informácie (výstavba), podjazd pod Zoborským mostom bude upravený - sklon bude menej prudký.

Cyklotrasa, ktorá končí pri umyvárke na Napervillskej bude napojená na novú cyklotrasu pri nákupnom centre. Čo sa týka úseku od Promenady k Sihoti, ten zostáva zatiaľ bez zmeny. Je na meste, aby tento krátky úsek zmodernizovalo.

Práce na stavbe by mali byť ukončené na jeseň, pracuje sa na kruhovom objazde, obojsmernej cestičke popri Promenade pod Zobor, chodník pri rieke bol odstránený a pracuje sa na novom nábreží.

Prenajímateľná plocha bude 26 000m2 na dvoch podlažiach, 120 obchodných jednotiek, 900 parkovacích miest v podzemnom parkovisku, parkovacom dome a na streche. 89 bytových jednotiek v troch blokoch.

OTVORENIE nákupného centra = 1. kvartál 2022

Promenada Living Park Nitra, vizualizácia Promenada Living Park Nitra, vizualizácia Promenada Living Park Nitra, vizualizácia



Zdroj: Nitralive.sk