Spoločnosť ARRIVA pozýva všetky záujemkyne a záujemcov o prácu vodiča, aby si prišli vyskúšať šoférovanie autobusu pod dohľadom skúsených inštruktorov autoškoly. Skúšobné jazdy sa uskutočnia v šiestich slovenských mestách vrátane Nitry.

Za volant autobusu sa v sprievode kvalifikovaného inštruktora môže posadiť každý, kto dovŕšil vek 21 rokov a má vodičské oprávnenie skupiny B. Ženám a mužom, ktorým sa práca vodiča autobusu zapáči, pomôže ARRIVA v prípade záujmu o zamestnanie aj s financovaním rozšírenia vodičského oprávnenia na autobusy a získaním kvalifikačnej karty vodiča. Zároveň má pre nich a ich rodinných príslušníkov pripravené ďalšie výhody.

„V spoločnostiach ARRIVA na Slovensku dnes pracuje 13 žien vodičiek a robíme všetko preto, aby sa ich rady rozšírili, pretože majú tie najlepšie hodnotenia od cestujúcich aj kolegov. Našim vodičkám a vodičom ponúkame okrem zaujímavej a nadpriemerne ohodnotenej práce aj zľavy na cestovnom pre seba aj rodinných príslušníkov, príspevok na doplnkové dôchodkové sporenie (3. pilier), ale aj odmeny pri životných a pracovných jubileách. Vodičom, ktorí za prácou dochádzajú, poskytuje ARRIVA ubytovanie v rámci ich pracovného výkonu,“ uviedol Štefan Norulák, riaditeľ pre ľudské zdroje spoločností ARRIVA na Slovensku.

Termín skúšobných dní ARRIVA: Nitra Štúrova 72, Sobota 5.11. od 9.00 do 12.00 hod.