"Občianske združenie Ľadové medvede spod Zobora srdečne pozýva všetkých ľudí dobrej vôle na 11.ročník celoslovenského zrazu otužilcov (plavcov či kačičkárov).

Stretneme sa v Nitre na tradičnom mieste, v nedeľu 15.januára 2023!!!

Programom bude sprevádzať Dominka Titková a o zimomriavky (aj pre tých, ktorí sa neokúpu) sa postará kabela DORA!


Inštrukcie pre učastníkov

Štartovné pre včas prihlásených, to jest do pondelka 9.januára 2023 do 20.00 hod je 6 eur. Pre neregistrovaných včas alebo na mieste činu vo výške 9 eur. Prihlasujte sa na mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Prezentácia začína v PKO Nitra na ulici Janka Kráľa 4 od 12.00 hod do 13.45 hod. A Hromadný odchod otužilcov z PKO k jazeru Veľká Hangócka o 14.10 hod!!!! Parkovanie odporúčame pred zimným štadiónom na ulici Jesenského, je to asi 5 minút peši do PKO. (Neparkujte prosím v parku pri jazere!!!)

Tak ako po minulé roky, aj tento rok podporujeme Sabinku Fajnorovú a preto sme sa rozhodli prispieť časť peňazí zo štartovného na Sabínkine rehabilitácie.

Ak bude všetko ok, prídu Zuzka so Sabínkou za nami priamo na akciu J. Taktiež môžete prispieť aj pri registrácii v PKO, či pri jazere Veľká Hangócka dobrovoľnou sumou.

Po plávaní bude afterparty v PKO, kde bude pre vás nachystaná fazuľovica s mäsom i bez, štrúdľa, káva, čaj, či iné pitivo.

Chýbať nebude aj nejaký ten bonus pre vaše mlsné jazýčky..."

Ľadové medvede spod Zobora pozývajú na 11.ročník zrazu otužilcov