Čas Vianoc sa nezadržateľne blíži a vy začínate rozmýšľať nad vhodnými darčekmi pre vašu rodinu a vašich blízkych? Chceli by ste ich tento rok obdarovať darčekmi, ktoré nebudú vôbec čakať, no budú pre nich prekvapením a veľkou vzácnosťou? Máme pre vás jedinečný tip v podobe personalizovaných fotodarčekov.

Personalizované fotodarčeky 

Nie je nič horšie ako pocit, že ste kúpili podľa vás ten najlepší darček, no vzápätí zistíte, že niekto iný kúpil presne to isté. Tomu sa dá ľahko vyhnúť práve voľbou personalizovaných fotodarčekov. Zabudnite preto tento rok na ponožky či sprchové gély a siahnite po tejto možnosti. Takéto fotodarčeky určite obdarovaných potešia, pretože sú špeciálne a jedinečné. Uvedomia si, že ste pri ich výrobe vynaložili nemalé úsilie, premýšľali ste o konkrétnych osobách, ich záľúbách. Fotodarčeky sú prejavom toho, že vám na vašich blízkych naozaj záleží.

Empikfoto Darčeky

Personalizované fotodarčeky umožňujú ľuďom zhmotniť svoje vzťahy a zdieľať osobitné spojenie s niekým, koho milujú. To je to, čo robí osobný fotodarček výnimočným - ukazuje spojenie, oslavuje ho a časom ho posilňuje. Širokú ponuku takýchto fotodarčekov nájdete na Empikfoto.sk a tak môžete na jednom mieste vytvoriť a nakúpiť špeciálne darčeky pre celú rodinu rýchlo a pohodlne. Neváhajte a vyrobte si vlastnú fotoknihu, fotokalendár, fotoskladačku, hrnček s fotkou či plyšáka s fotkou ako darček pre rodičovdarček pre babkuči darček pre dedka. Rodičia či starí rodičia určite nezabudnú, na takýto špeciálny darček a budú si ho uchovávať na pamiatku ešte dlhé roky. Rovnako tieto produkty môžete použiť ako darček pre bratadarček pre sestru či ako darček pre deti. Nielenže budú prekvapení vašou kreativitou a originalitou, ale určite ocenia, že ste si pre nich pripravili niečo výnimočné, čo vôbec nečakali.

Empikfoto Darčeky

Špeciálna ponuka

Vianočný čas je často spojený s veľkým zhonom a málom času, no vďaka Empikfoto.sk môžete nakúpiť darčeky pre celú rodinu na jednom mieste a nezaberie vám to ani veľa času. Pripravili sme si pre vás  špeciálnu ponuku, s kódom “nitralive” získate 20 % zľavu na všetky produkty v Empikfoto.sk. Kód môžete využiť do 31.12.2019.