Páni často čelia problémom, pre akú farbu oblečenia sa rozhodnúť. Takmer každý nový rok prináša ďalšie trendy a jedinečnú módu. Dizajn tričiek sa mení neustála, pribúdajú nové strihy a vzory. Takisto špecialisti z celého sveta vyberajú v oblasti módy, designu a bývania farbu daného roka. 

Na stránkach Bolf nájdete všetko, čo štýlový muž potrebuje pre svoj život. Teraz však nastal čas, preskúmať horúce trendy novej dekády. V článku sme pre vás spísali, čo letí v magickom roku 2020.

Najlepšie farby na tričkách pre rok 2020

Poďte si s nami vybrať tričko, v ktorom sa budete cítiť dobre pri športe, ale rovnako ich skombinujete aj ľahkým kabátom na formálnu príležitosť.

Pánske tričká, ktoré u nás nájdete, sú vyrobené z kvalitnej bavlny. Tú oceníte najmä počas teplejších dní, no takisto vám v zime príjemne zahreje.

Jemné odtiene pre tmavšie tipy

Ide o základné a svetlé farby, ktoré pri nosení vyzerajú veľmi elegantne. Aké odtiene máme na mysli:

  • svetlosivá
  • béžová
  • ecru - farba surového nevybieleného plátna
  • mentolová

Všetky tričká v týchto farbách na našom e-shope sú mäkké a pohodlné. S istotou ich môžete nosiť kdekoľvek od pohodlia domova, cez rande až po meeting v práci. Ich najväčšou výhodou je minimalistický vzhľad, ktorý ľahko skombinujete s čímkoľvek.

Odvážne farby zdôraznia vašu osobnosť

Do odvážnych farieb sme zaradili výraznejšie odtiene. Tmavé odtiene vyniknú na snedšej i svetlejšej pokožke. 

Výhodou tmavých pánskych tričiek je, že ich môžete nosiť taktiež všade. Do fitka, na party, na večeru, ale aj do práce. Ak musíte pôsobiť formálnejšie, zvoľte elegantnejšie sako a o správny look tak máte postarané.

To, aký strih trička v tmavom prevedení zvolíte, je len na vás. U nás nájdete klasické, ale aj užšie tričká. Tiež máme tzv. kúsky v streetovom štýle. Počas horúcich letných dní skúste tielka.

Minimalizmus ako must-have základ

Je viac než nevyhnutné mať v pánskom šatníku tričká v základných farbách:

  • čierna
  • biela
  • sivá

Tieto farby sú trendy pre každého človeka a akúkoľvek príležitosť. So základnými minimalistickými odtieňmi sa nemusíte obávať žiadnych kombinácií. Využijete ich v každom strihu a pri každom štýle! 

Farba roka 2020 - classic blue

Americká spoločnosť Pantone vybrala ako farbu roka 2020 Classic Blue alebo Pantone 19-4052. Tento odtieň pôsobí upokojujúco a vyvoláva pocity dôvery a spojenia. 

Naopak minuloročná farba sa niesla v duchu “Living Coral” a pôsobila živo a pozitívne. Tento rok sa však spoločnosť rozhodla pre mier a pokoj ľudského ducha, ktorý vyvolávajú najmä modré odtiene.

O modrej sa tiež hovorí, že súvisí s komunikáciou a jasnosťou. Pomáha pri koncentrácii a sústredení myšlienok, čo je v dnešnej dobe plnej informácií viac než potrebné.

Modrá evokuje nekonečnú večernú oblohu a povzbudzuje k tomu, aby sme rozšírili naše myslenie nad rámec toho, čo je zjavné.

Classic blue je jednoducho farba, na ktorú sa môžete spoľahnúť.

Okrem iného v našej ponuke nájdete aj tričká s nápismi alebo potlačou s rôznymi obrázkami. Všetky pánske tričká predávame vo vysokej kvalite. Sú vyrobené z bavlny, v ktorej sa budete cítiť príjemne celý deň, nakoľko je ich vlákno dostatočne priedušné.