Tričká sú základnou súčasťou šatníka každého z nás a sú skvelým módnym doplnkom. Dajú sa kombinovať s rôznymi kúskami od klasických riflí po farebnú sukňu či športové kraťasy. Každý outfit tak môže byť vďaka štýlovému tričku jedinečný a vy v ňom zažiarite. Či už sa chcete obliecť ležérne, alebo viac elegantne, aj vďaka vhodne zvolenému tričku sa vám podarí dosiahnuť požadovaný efekt.

Tričko s potlačou

Máte pocit, že tričká vo vašom šatníku sú trochu fádne a radi by ste svoje ouftity oživili novými a originálnymi tričkami? Odpoveďou na túto dilemu je tričko s potlačou. Môžete si vybrať už hotové tričká alebo byť kreatívny a vytvoriť si vlastné tričko s potlačou. Nebojte sa popustiť uzdu svojej fantázii a odviazať sa. Originálnym tričkom môžete vyjadriť svoju náladu, prezentovať svetonázor či ukázať svetu vašu obľúbenú hudobnú skupinu alebo najobľúbenejší film. Skvelé nápady na tričká sú všade okolo nás, stačí sa poriadne poobzerať. Zdrojom inšpirácie pre nové návrhy vám môže byť napríklad známa sociálna sieť Pinterest, ktorá je plná krásnych obrázkov a fotografií či web Tričkový.sk, kde nájdete už hotové tričko s potlačou v rôznych prevedeniach. Vybrať si tam môžete z bohatej ponuky štýlových a originálnych tričiek či dokonca mikín. Ak budete mať premyslený návrh podľa vlastných predstáv, tento web ponúka aj možnosť vytvoriť si vlastné tričko s potlačou. 

Aký typ dizajnu zvoliť?

Vo svete tričiek existujú dva hlavné vzory. Jeden z nich je založený na texte, druhý je kombináciou textu a grafiky. Nech už si vyberiete prvú či druhú možnosť, je dobré nezabúdať na:

  • Používajte kontrastné farby. Ak je váš obrázok svetlý, vytlačte ho na tmavom tričku alebo naopak.
  • Uistite sa, že text je čitateľný. Závisí to od veľkosti písma a hrúbky písma.
  • Pred návrhom si zvoľte techniku ​​tlače, ktorú chcete použiť. 

Tričká s potlačou pre štýlových mužov a ženy vám zabezpečia, že každý váš outfit bude originálny a vy sa budete vďaka tomu cítiť jedinečne. Niet nad ten pocit, keď idete po ulici a oči okoloidúcich sa na vás so záujmom dívajú. Neváhajte a zadovážte si tričko s potlačou aj vy!