TOZO Gallery je svetelne štúdio a galéria moderných technológií v Nitre. Okrem dizajnových svietidiel zákazníci u nás nájdu rôzne technológie pre ich bývanie budúcnosti. Prinášame do Nitry také dizajnové značky osvetlenia ako Marset, SLAMP, LED2, Nordlux, Redo, dizajnové vypínače od jung, Basalte, NIKO, prvotriedne audio a video produkty od BOSE, SONOS, Denon, Samsung, zabezpečovacie a kamerové systémy a v neposlednom rade smart systemy pre inteligentnú domácnosť.

Predajňu nájdete v Nitre v rámci bytového projektu Nová Nitra. Otvorená je každý pracovný deň od 9:00 do 17:00 hod. Bezplatné parkovanie pre naších klientov je k dispozícii na vyhradených miestach priamo pred showroom-om. Dohodnite si stretnutie na čísle +421 918 430 021, alebo nám napíšte na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

FB stránka TOZO Gallery


Súťaž o A15B LAMP & SPEAKER - Prehrávajte hudbu bezdrôtovo z Vašich zariadení, podpora bezdrôtového nabíjania a svietidlo s trojpolohovým stmievačom prebieha dňa 30.8.2020 od 9:00 hod. na našej FB stránke Nitralive.sk

VÝHERCOM sa stáva Lenka Tomovičová. Gratulujeme.


Detaily súťaže a zoznam výhier v tomto článku.

* Facebook nemá voči súťažiacim žiadne záväzky. Súťaž nie je žiadnym spôsobom sponzorovaná, odobrená, spravovaná, ani nijako inak spojená s Facebookom.