Hlasujme za podnety a projekty, teraz je šanca zmeniť Nitru

Ako sme už niekoľko krát informovali na našom portáli, projekt Mestské zásahy Nitra 2013 je šancou pre občanov mesta zmeniť a vylepšiť všetko čo sa nám tu nepáči. Na webstránke www.zasahy.sk je možné hlasovať za projekty a podnety, ktoré bolo možné prihlásiť do 15. októbra 2013. Prihlásených bolo spolu 135 podnetov a 54 projektov.

Medzi podnetmi sa nachádza množstvo takých, ktoré už boli vyriešené, alebo sú v pláne tento rok. Nájdeme tam aj kvalitné nápady, ktoré sú hodné realizácie. Čo je však smutné je, že hlasovanie medzi projektami vedie "Nápis Nitra". V meste je veľa vecí, ktoré potrebujú urýchlene zmenu - či už je to autobusová stanica, ktorá je vstupnou bránou do mesta, mnoho chodníkov je rozpadnutých, cesty rozbité, chýbajú cyklotrasy, pešia zóna vymiera. Prečo ľudí najviac trápi nápis na Zobore je nepochopiteľné.

Dobrou správou je, že projekty sledujú aj predstavitelia mesta a teda je šanca na ich realizáciu. Hlasujte teda za projekty a podnety, ktoré sa Vám páčia a prispejte k zmene v našej Nitre.

Zelené námestie - križovatka ulíc Farská, Palárikova a Štefánikova trieda

Zelené námestie Nitra


Oživenie pešej zóny

Pešia zóna oživenie Nitra


Zdroj: Nitralive.sk, www.zasahy.sk