Program je určený pre aktívnych mladých ľudí vo veku od 15 do 30 rokov. Uzávierka prijímania žiadostí o grant je 13 marca 2014

Dobrovoľníci v spolupráci s Nitrianskou komunitnou nadáciou vyhlasujú 11. ročník grantového programu Mladí nitrianski filantropi. Program je určený pre aktívnych mladých ľudí vo veku od 15 do 30 rokov. Uzávierka prijímania žiadostí o grant je 13 marca 2014.

„Je to jedinečná príležitosť pre aktívnych mladých ľudí a ich kreatívne nápady v rámci nitrianskeho kraja. Na originálne projekty poskytneme grant do výšky 333 eur,“ povedala Zuzana Čapčíková, členka Mladých nitrianskych filantropov.

Projekty sa môžu týkať týchto oblastí:

- zdravie
- sociálna pomoc
- vzdelávanie
- ochrana ľudských práv
- ochrana a tvorba životného prostredia
- kultúra

11. ročník grantového programu Mladí nitrianski filantropi podporuje spoločnosť Giesecke & Devrient Slovakia.


Program Mladí filantropi

Nitrianska komunitná nadácia realizuje program Mladí filantropi od roku 2003. Jeho cieľom je rozvíjať filantropiu medzi mladými ľuďmi, viesť ich k aktívnemu záujmu o riešenie potrieb komunity, v ktorej žijú, a k podpore rôznych zaujímavých občianskych aktivít, ktoré zvyšujú kvalitu života v nej. Mladí nitrianski filantropi podporili doteraz 72 verejnoprospešných aktivít v nitrianskom kraji celkovou sumou 18 873 €.

Viac informácií o programe nájdete na www.filantropi.nkn.sk

MNF


Zdroj: NKN