Zákazníci zažili množstvo zábavy pri slávnostnom otvorení novej predajne New Yorker v Piešťanoch.
Populárna slovenská kapela Komajota zahrala svoje hity naživo v predajni o 16.00 hod. a rozdávala podpisy svojim fanúšikom. Úspešná kapela pod vedením charizmatického lídra, speváka Martina Husovského, sa zúčastnila aj súťaže Eurovision Song Contest v roku 2009, kde sa prebojovala do finále. V súčasnosti skupina pracuje na svojom v poradí už treťom albume a pravidelne sa umiestňuje v národných hudobných rebríčkoch na popredných miestach s ich najnovšou skladbou "Sedem nocí".



Moderátor rannej show Fun rádia, Mimo, sprevádzal zákazníkov celým dňom otvorenia priamo v predajni a pre návštevníkov mal pripravené hry o zaujímavé ceny. DJ JTBig hral tie najlepšie mixy techno, house a dance hudby.
V novej predajni New Yorker v Piešťanoch nájdete aktuálnu jarnú a letnú kolekciu na viac ako 590 m2 predajnej plochy. Okrem nespočetných módnych vychytávok čakali na zákazníkov v deň otvorenia aj početné zľavy a špeciálne ponuky.




Spoločnosť New Yorker vstúpila na slovenský trh v roku 2004. Prvá predajňa bola otvorená v Bratislave. S novou predajňou v Piešťanoch je spoločnosť New Yorker na Slovensku zastúpená už 22 predajňami.

Adresa predajne:
New Yorker, Aupark, Nitrianska ulica, 922 08 Piešťany

Otváracia doba:
Po – Pia 9.00 – 21.00 hod.

alt


New Yorker je nemecký maloobchodný reťazec, ktorý patrí medzi popredných predajcov módy pre mladých v celoeurópskom meradle. Zameriava sa na vekovú skupinu 12-39 ročných, s trendy kolekciami za atraktívne ceny. New Yorker sortiment sa skladá z piatich vlastných značiek: fishbone a fishbone sister (oblečenie pre šport a voľný čas), amisu (ženská móda), smog (trendové pánske oblečenie, ako aj na voľný čas) a censored (spodná bielizeň a plavky).