V juhozápadnej časti Nitry v lokalite nad Prameňom (nad Klokočinou) bude v máji 2020 dokončená výstavba 12 rodinných moderných domov. Ide o radovú zástavbu v novej štvrti, v momentálne slepej uličke. Na ulici je nová cesta, osvetlenie, domy sú napojené na verejný vodovod, kanalizáciu, plyn.

Na Prameni vyrastá 12 rodinných domov v radovej zástavbe Na Prameni vyrastá 12 rodinných domov v radovej zástavbe Na Prameni vyrastá 12 rodinných domov v radovej zástavbe Na Prameni vyrastá 12 rodinných domov v radovej zástavbe Na Prameni vyrastá 12 rodinných domov v radovej zástavbe

O domoch

Nová moderná štvrť na Priezračnej ulici prinesie dvojpodlažné 5-izbové rodinné domy, ktoré budú dýchať. Novostavby kladú dôraz na priestrannosť a vzdušnosť. Interiér je preto doplnený a presvetlený nádhernými francúzskymi oknami. Kuchyňa plná svetla je vizuálne prepojená s obývacou miestnosťou, z ktorej sa presklenou stenou dostanete na vašu vlastnú slnečnú terasa. Tam si môžete vydýchnuť, zrelaxovať a vychutnať vašu rannú šálku kávy či večerný pohár vína. Terasu prirodzene ocenia aj vaše deti, kde sa budú môcť po škole dosýta vyblázniť.

V dvojpodlažných domoch nájdeme 2 kúpeľne, a okrem pracovne na prízemí na ďalšom poschodí aj 3 priestranné spálne. Súčasťou novostavieb je tehlová konštrukcia, plynový kondenzačný kotol a podlahové vykurovanie, čím spĺňajú nízkoenergetický štandard.

Koniec projektu je vypočítaný na máj 2020. Jedna z týchto moderných novostavieb možno čaká práve na vás.

V prípade záujmu o rodinný dom, kontaktujte predajcov, spoločnosť NEOREAL, s.r.o., Peter Benčurík, 0905 849 189, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Vizualizácie

Na Prameni vyrastá 12 rodinných domov v radovej zástavbe Na Prameni vyrastá 12 rodinných domov v radovej zástavbe Na Prameni vyrastá 12 rodinných domov v radovej zástavbe Na Prameni vyrastá 12 rodinných domov v radovej zástavbe Na Prameni vyrastá 12 rodinných domov v radovej zástavbe Na Prameni vyrastá 12 rodinných domov v radovej zástavbe Na Prameni vyrastá 12 rodinných domov v radovej zástavbe Na Prameni vyrastá 12 rodinných domov v radovej zástavbe Na Prameni vyrastá 12 rodinných domov v radovej zástavbe Na Prameni vyrastá 12 rodinných domov v radovej zástavbe

Lokalizácia na mape


Zobraziť väčšiu mapu



Zdroj: PR článok