30. apríla 2015 otvorí po prvýkrát svoje brány 5-sálove 3D multikino MLYNY CINEMAS v Galérii MLYNY Nitra. Diváci sa môžu tešiť na moderný a maximálne pohodlný dizajn, unikátne špičkové technológie a jedinečné vychytávky zo sveta moderných kinosál, ktoré slovenským kinám doteraz chýbali. Okrem premiérových filmov bude MLYNY CINEMAS ponúkať aj kultové a klubové filmy, tematické víkendy a podujatia, nočné premietania, ako i niekoľko festivalov.

Kino s kapacitou takmer 700 miest má 5 kinosál, ktoré sú vybavené 3D obrazom Xpand s pasívnymi okuliarmi, samozrejmosťou bude zvuk Dolby surround 7.1. Ďaľším lákadlom je DOLBY ATMOS a technologická inovácia obrazu - 4K projekcia.

Na otvorenie celej dostavby si ešte počkáme, 30. apríla otvárajú svoje brány len multikiná. C&A otvára 14. mája 2015.

Mlyny Cinemas logo

O DOLBY ATMOS

DOLBY ATMOS je v súčasnosti najdokonalejší zvuk, aký kedy v kine existoval. Na Slovensku by ste kinosálu s týmto zvukom márne hľadali, podobne je to i v Maďarsku. V susednej Českej republike existujú len dve multikiná, ktoré touto unikátnou technológiou disponujú. Slovenskú premiéru DOLBY ATMOS prinesie práve MLYNY CINEMAS v Galérii MLYNY. Zvuk DOLBY ATMOS je nastavený na úroveň 105 dB a navodí reálnu atmosféru – nie na plátne, ale priamo pred vami a všade okolo vás budete počuť výbuchy áut, padajúce mrakodrapy, kričiace dinosaury alebo vesmírne ticho. Každý film bude pre návštevníkov fantastickým a vzrušujúcim zážitkom, v ktorom sa stanete súčasťou príbehu. S DOLBY ATMOS zažije divák doposiaľ nepoznané dimenzie. MLYNY CINEMAS sa zaradí medzi najmodernejšie multikiná na Slovensku.

Kinosála, v ktorej je inštalovaný zvuk DOLBY ATMOS, je naplnená reproduktormi zo všetkých strán. V strope kinosály sú reproduktory, ktoré zabezpečia najrealistickejší zvuk, aký ste kedy počuli. Väčšie množstvo postranných reproduktorov a predných reproduktorov umiestnených pod plátnom zabezpečí dokonalé priestorové efekty. Tieto reproduktory umožňujú silnejšiu reprodukciu basov a používajú kvalitnejšie subwoofery. Zvukové efekty si v multikine MLYNY CINEMAS v Galérii MLYNY v Nitre vychutnáte prostredníctvom sústavy 48 reproduktorov umiestnených za plátnom, na strope, bočných stenách a zadnej stene kinosály.

Online nákup vstupeniek

ATMOS bol uvedený na trh v roku 2012 a predstavuje piaty upgrade zvukového systému Dolby. Umožňuje prehrávať až 128 zvukových elementov súčasne. Samozrejmosťou bude online nákup vstupeniek, ktoré návštevník kina po zakúpení cez svoj počítač, tablet, notebook, či smartphone dostane e-mailom. Online nákup vstupeniek z pohodlia domova bez čakania v rade umožní návštevníkovi kina aj rýchly vstup do kinosál. Elektronická vstupenka na e-maile v mobile bude priamo vstupenkou na filmové predstavenie, bez potreby jej vytlačenia.


Pohľad na dostavbu Galérie Mlyny, 12. apríl 2015

Mlyny Nitra - dostavba


Vizualizácia - rozšírenie Galérie Mlyny

Mlyny Nitra dostavba


O rozšírení Mlynov sme Vás informovali v článkoch:

Veža v Mlynoch nebude, pribudnú obchody
Rozšírené Mlyny otvoria v zime, pohľad do interiéru stavby
Kiná v Mlynoch s názvom Mlyny Cinemas, dostavbu otvoria na jar


Vizualizácie

Fotogaléria interiéru 8.september 2014

Fotogaléria 28.september 2013

Fotogaléria 12.máj 2014

Fotogaléria 28.marec 2014



Zdroj: Nitralive.sk, Mlyny Nitra