Hypermarket Tesco v Nitre už nebude otvorený non-stop. Spoločnosť Tesco Stores upravuje otváracie hodiny všetkých hypermarketov na Slovensku okrem Bratislavy.

Otváracie hodiny hypermarketu Tesco v Nitre budú po novom od 6:00 hod. do 24:00 hod. od 1. marca 2016


* hypermarket v Nitre bol postavený v roku 1999 ako 1.hypermarket Tesco v SR


O vyjadrenie sme požiadali Tesco Stores Slovakia

Nonstop otváracie hodiny sme zmenili od 1. novembra na niekoľkých vybraných predajniach, kde po polnoci nakupoval iba nízky počet zákazníkov. Urobili sme to preto, aby sme sa mohli viac zamerať na poskytovanie služieb zákazníkom počas hodín, kedy skutočne chcú nakupovať a aby sme rozumne investovali naše zdroje do služieb zákazníkom tam, kde je to najviac potrebné.

Po vyhodnotení spätnej väzby od zákazníkov sme sa rozhodli k podobnej úprave pristúpiť aj na 7 ďalších obchodoch, kde namiesto non-stop otváracích hodín budeme pre zákazníkov od 1.3. k dispozícii od 6:00 do 24:00 hod. Zmena sa týka hypermarketu Košice-Trolejbusová, hypermarketu Prešov, hypermarketu Žilina, hypermarketu Banská Bystrica, hypermarketu Trnava, hypermarketu Nitra, hypermarketu Bratislava-Lamač.

V hypermarkete Petržalka a Zlaté piesky, kde si zákazníci vo zvýšenej miere prajú nakupovať aj počas noci, naďalej ponechávame non-stop otváracie hodiny.



Zdroj: Nitralive.sk, Tesco Stores