Už po 6. krát sa dňa 28. apríla 2014 pred hlavnou budovou Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v rámci Nitrianskych univerzitných dní konalo podujatie PIKNIK. Pre tých čo o tejto akcii ešte nepočuli je to (citujeme zo stránky SPU) "MOTIVÁCIA ku kreativite a spoločným kontaktom medzi ľuďmi, aby sa nebáli vlastných susedov, piknikovali na dekách, pili čaj v tráve. Aby maľovali, kreslili a sprejovali pekné veci na miesta na to určené, umelecky sa zapájali do mestského života, športovali a čítali knižky pod holým nebom."

Súčasťou programu bola ukážka vyučovacej hodiny Jazdeckého centra Katedry Špeciálnej Zootechniky, čitáreň, čajovňa, vodné fajky, Podpecníky a celodenná Grilovačka, graffity workshop, akrobacia na kruhoch s Fly Zone, lukostreľba a iné.

Počasie o 17:00 prerušilo vonkajšie aktivity, ktoré sa rýchlo presunuli pod aulu, ktorú svojim vystúpením oživila TRALAŠKOLA. Piknik bol zrušený o 18:30 v dôsledku zlého počasia a tak sa plánované koncerty nekonali. Plnánovaný bol VEĽKÝ WORKSHOP AFRICKÝCH BUBNOV, skupiny FRESH OUT OF THE BUS a FUNKY PARTY so SEMaTAM.


Piknik 2014


Fotogaléria


Zdroj: FZKI SPU Nitra