Nová predajňa Hornbach v Nitre ponúkne možnosť nákupu v Drive in zóne, kde si tovar naložíte do auta a naskenujete ho mobilom.

V najnovšej predajni Hornbach v Nitre budú zákazníci môcť pohodlne nakúpiť všetko potrebné pre svoj projekt. Smartfón už dnes patrí k bežnej výbave moderných machrov. Nákup sa preto môže začať už doma alebo v dielni vďaka aplikácii Hornbach. Aplikácia ponúka široký roszah praktických funkcií, ktoré ušetria čas.

Vo svojom smartfóne si tak môžete doma predpripraviť nákupný zoznam. V predajni potom pomocou funkcie samoobslužného nakupovania Self-Scan nakúpite jednoducho a rýchlo. „Aby sa naši zákazníci čo najskôr dostali domov k realizácii svojich projektov, odporúčame im využiť aplikácu s funkciou Self-Scan. Táto funkcia umožňuje priebžene skenovať kupované výrobky, ktorý stačí na konci nákupu zaplatiť. Je to skutočne rýchle,“ vysvetľuje Martin Taksonyi, riaditeľ predajne Hornbach v Nitre.

Hornbach


Autom medzi regálmi

Pomocou pre všetkých zaneprázdnených machrov bude aj veľkorysá Drive in hala s plochou 5 000 m2 vedľa hlavnej predajne. Bude tu dostupných viac ako 5000 položiek v dostatočných skladových zásobách na paletách alebo v regáloch, ku ktorým zákazníci môžu prísť priamo autom. Zóna Drive In je prístupná vozidlom tak ako profesionálom, ktorí prichádzajú vyzdvihnúť veľké objemy tovaru, tak aj bežným zákazníkom. Kto by si nechcel vyskúšať jazdiť medzi regálmi? „Ťažké stavebné materiály, ako je drevo, murovacie materiály, omietky, sadrokartónové dosky, ale aj izolácie a zámkové dlažby a pod. si zákazníci naložia komfortne priamo do auta. Ušetria tak nielen čas, ale aj sily, ktoré môžu následne venovať svojmu projektu,“ pokračuje Martin Taksonyi.

Hornbach


Stiahnite si aplikáciu Hornbach pre pohodlné a rýchle nakupovanie už dnes. Budete pripravení naplno si užiť nakupovanie už v deň otvorenia novej predajne v Nitre. Hornbach na všetkých svojich predajniach ponúka aj bezplatnú wifi. Tí, čo si aplikáciu zabudnú stiahnuť doma, budú tak môcť urobiť aj priamo na mieste.

Aplikáciu pre Android si môžete stiahnuť TU a pre iOS TU. 



Hornbach

Fotografie

Hornbach

p. Martin Taksonyi, riaditeľ predajne v Nitre


Hornbach

Predajňa v Nitre čoskoro otvorí svoje brány



Zdroj: PR článok Hornbach